La junta – CTT Borges

La junta

El Club Tennis Taula Borges, que competeix a la màxima categoria estatal (Lliga de Superdivisió) ha realitzat aquests darrers dies el procés de renovació de la seva Junta Directiva.

Després de quatre anys de presidència, el jove David Riu i Domènech (28 anys) deixa el relleu al capdavant de l’entitat al veterà Enric Vall i Dalmau (53 anys), que a més de ser el nou president és també un dels màxims responsables de l’empresa Envelats Vall, principal patrocinador de l’entitat.

Enric Vall ha elaborat una candidatura en la qual ha englobat una part important del teixit humà vinculat amb el club. En total, 21 persones de diferents edats i de sectors ben diferents de la societat formaran aquesta Junta Directiva, que dirigirà el CTT Borges durant els pròxims quatre anys.

La intenció d’Enric Vall és “que cadascú aporti el que sàpiga fer” i “que puguem aconseguir que tothom se senti orgullós de poder venir a jugar a les Borges”. D’entrada, el principal projecte que s’ha marcat la nova Junta és la construcció, com més aviat millor, del nou pavelló del tennis de taula a les Borges Blanques, del qual ja n’ha presentat el projecte i el pla de viabilitat al Consell Català de l’Esport.

La constitució de la nova Junta Directiva del Club Tennis Taula Borges va tenir lloc el passat dimecres, 10 d’octubre de 2007, a la sala de sessions de l’Ajuntament de les Borges.

Copyright © 2021 CTT Borges