Inici espectacular de l’ASISA Borges Vall a la lliga de Superdivisió. – CTT Borges
14 de Març de 2021 | David Riu | General

Inici espectacular de l’ASISA Borges Vall a la lliga de Superdivisió.

L’ASISA Borges Vall ha sumat tres victòries en els tres primers partits de la lliga de superdivisió, i es col·loca líder del grup 2.

Lluitada victòria l’aconseguida aquest matí davant un dur rival pel resultat de 4-2

El primer partit del matí l’han disputat Viktor Brodd per part de l’ASISA Borges Vall i Martin Betancor pel Visit Pontevedra, el suec s’ha imposat per 3-1.

El segon partit entre el portuguès Joao Monteiro i l’argentí Nicolas Galvano també ha estat a favor del Borges pel resultat de 3-0.

Marc Duran ha disputat el seu partit contra el també portuguès Andre Silva, amb victòria d’aquest últim per 0-3.
L’ASISA Borges Vall ha sofert un important contratemps en el quart partit, i és que Joao Monteiro no l’ha pogut disputar per unes molèsties al genoll dret. Això ha significat la victòria Martin Betancor de forma directa per 0-3

Amb empat a dos al marcador general Viktor Brodd ha jugat el cinquè partit contra Andre Silva, aquest partit era clau per les aspiracions de victòria de l’ASISA Borges Vall, i Brodd no ha fallat davant d’un gran rival i s’ha endut el partit per 3-1.

L’últim i definitiu partit ha estat entre Marc Duran i Nicolas Galvano, el català no ha fallat guanyat per 3-1 donant el punt de la victòria.


L’altre partit entre el San Sebastián de los Reyes i l’Arteal Santiago ha finalitzat amb empat a 3 al marcador.

El pròxim partit corresponent a la jornada 4 es disputarà també a Les Borges Blanques el 15 d’abril a les 18:30 hores, en aquesta ocasió el rival serà l’Arteal Santiago.

Copyright © 2021 CTT Borges