Horaris i preus

Horaris

A partir de la inauguració del Centre de Tecnificació de tennis taula, el CTT Borges ha volgut adaptar el seu funcionament al que s’espera d’un Centre de Tecnificació. Tal i com ha fet fins ara el CTT Borges mantindrà els tres eixos: social, competició i lleure però remarcant la tecnificació en la competició.

Per tal d’optimitzar s’ha preparat un horari on els entrenadors estaran treballant amb els grups especificats, duent a terme les activitats específiques per a cada grup. En aquests moments, no ensenyaran als qui no siguin del grup. AIXÒ NO VOL DIR, DE CAP MANERA, QUE QUALSEVOL JUGADOR NO PUGUI FER ÚS DE LA INSTAL·LACIÓ EN QUALSEVOL MOMENT QUE HI HAGI TAULES LLIURES.

Iniciació:

Nens i nenes menors de 8 anys. Primer contacte amb el nostre esport mitjançant activitats didàctiques, exercicis de psicomotricitat relacionats amb el tennis taula. L’objectiu és que es familiaritzin amb el tennis taula des d’una vessant divertida i amena. Tot i que la sessió és de 45’ per tal d’ajustar l’arribada des de les diferents escoles, es podrà començar a les 17.00 o a les 17.15, i durarà fins a les 18.00h

Perfeccionament:

Grup pensat tant per als jugadors que volen progressar en el seu aprenentatge del tennis taula com per a aquells que volen gaudir del tennis taula en la seva vessant més de lleure. Aquest grup exigeix als que volen anar més enllà, sense descuidar, ni molt menys, als jugadors que vénen al club a passar una bona estona i al mateix temps assimilen els hàbits que aporta la pràctica del nostre esport fins al moment en què decideixin fer el pas cap a un nivell de competició més alt.

S’han preparat 4 sessions setmanals, de les quals tres comencen a les 17.00 i una altra ho fa a les 18.30, un cop acabada la classe d’ANGLÈS.

Tecnificació:

Aquest grup és la conseqüència de la consolidació com a Centre de TECNIFICACIÓ. A partir dels resultats de la darrera temporada, i especialment el criteri de l’equip d’entrenadors, hi haurà uns jugadors als que se’ls exigirà un esforç especial per al Club i, per suposat, per a ells mateixos.

Aquest grup obert està cridat a ser la representació del CTT Borges en les competicions que es realitzin a nivell català i espanyol. És un requeriment esportiu per a qualsevol Centre de Tecnificació.

Tindran 4 sessions setmanals de 90 minuts.

Mares:

Les mares, i esperem que moltes altres jugadores SÈNIORS, veuran augmentat el seu espai d’entrenament, i els dimarts i dimecres tindran a la seva disposició un entrenador per seguir gaudint i progressant en el tennis taula.

Veterans:

Jugadors sèniors de més de 40 anys. Entrenament tècnic i tàctic orientat a la competició provincial.

Les instal·lacions del Club estan obertes tots el dies de la setmana, intercalant sessions d’entrenaments, partits de lliga i campionats.

Durant el matí, entrena de forma diària l’equip professional de Superdivisió, i durant la tarda torna a entrenar el primer equip, conjuntament amb tots els diferents grups. L’horari planificat per la temporada 2014-2015 és el següent: