1 de Maig de 2020 | David Riu | General

El tercer equip del CTT Borges ascendeix a Primera Nacional.

La reunió d’ahir dia 30 d’abril de la comissió delegada de la Real Federación Espanyola va decidir com finalitzaven totes les lligues i la composició de les lligues per la temporada vinent.

Pel que fa als equips del CTT Borges, el primer equip ASISA Borges Vall ha finalitzat segon classificat de la lliga 2019/20 i en la reunió d’ahir es va decidir que la pròxima temporada la superdivisió estarà composta per dos grups de 7 equips cada grup. El sistema de competició serà una lliga i un cop acabada, els tres primers classificats de cada grup aconseguiran la plaça europea i se celebrarà un play-off del títol també entre els tres primers de cada grup.

De cara a la temporada 21/22 la lliga tornarà a ser un grup de 12 equips.

El segon equip del club, que juga la lliga de divisió d’honor ha quedat finalment novè classificat i manté la categoria, la temporada 20/21 la divisió d’honor estarà formada per 3 grups de 10 equips i els grups seran formats per criteris de proximitat geogràfica entre ells.

La gran notícia de la reunió d’ahir és l’ascens de categoria del tercer equip.

L’equip del CTT Borges que ha disputat la segona nacional i ocupava la segona posició del grup 4, ha aconseguit l’ascens a primera nacional.

L’equip format per Joel Rubio, Oriol Mir i Josep Francesch i en el qual també han disputat algun partit Cesc Carrera, Adam López i Éric Torné jugarà la temporada vinent la tercera categoria en importància estatal, en la qual hi haurà 8 grups de 10 equips designats per proximitat geogràfica.

El quart equip del club el Borges Masia Tero que disputa la lliga de tercera nacional està 4 classificat a la lliga i el dia 15 de maig es determinarà la posició final i si té opcions a l’ascens de categoria a segona nacional.

Equip de segonal nacional ascendit a Primera