El Borges Grup Vall suma un empat al camp del Vincios – CTT Les Borges
12 d'Abril de 2019

El Borges Grup Vall suma un empat al camp del Vincios

El Borges Grup Vall no ha pogut sumar una victòria en el seu partit d’avui davant el A.D.Vincios. El partit ha acabat amb empat a 3.

En el primer partit de la tarda, Marc Duran s’ha imposat per un triple 9-11 davant Martin Pintos situant el 0-1 al marcador a favor dels visitants.

En el segon partit, que a posteriori és el que hauria decantat el partit pel Borges, Oriol Monzó ha cedit per la mínima (15-17 al 5è set) davant Viacheslav Krivosheev.
Amb empat a 1 al marcador Joan Masip ha tornat a situar al Borges amb avantatge en guanyar a Mario Cebreiro per 0-3.

El quart encontre ha enfrontat Duran contra Krivosheev, amb victòria d’aquest últim per 3-1.

Joan Masip ha perdut el cinquè partit davant Martin Pintos per un 3-0.

En el sisè i últim partit amb 3-2 al marcador Monzó ha sumat el seu punt davant Cebreiro , hi ha aconseguit salvar un punt pel Borges que a falta de tres partits per acabar la lliga se situa tercer amb 26 punts i tres d’avantatge amb el quart classificat.

Demà a les 18.00 hores el Borges Grup Vall disputarà un altre partit en terres Galleges davant el Vilagarcia TM.