21 de desembre de 2018 | David Gonzàlez | General

El Borges Grup Vall perd a casa davant el Cajasur Priego

El Borges Grup Vall pateix la primera derrota de la temporada davant el Cajasur Priego TM per 1 a 4, en un Centre de Tecnificació ple de gom a gom. El Borges sempre ha anat a remolc del marcador i els andalusos han estat superiors.

En el primer partit Oriol Monzó cedia per 0 a 3 davant Carlos Machado en uns parcials molt ajustats. D’aquesta manera els cordovesos inauguraven el marcador.
A continuació, en un segon partit espectacular i molt disputat, Marc Duran guanyava per 3 a 0 al portuguès André Silva, empatant l’encontre i mantenint les opcions de victòria per als lleidatans.

En el tercer partit Diogo Carvalho superava clarament Joan Masip per un 3 a 0 i tornava a situar per davant al Cajasur.

El quart partit, el més igualat fins aleshores, Marc Duran, tot i haver aixecat un 2 a 1 en contra in extremis, perdia en el darrer joc davant Carlos Machado per 3 a 2.

Finalment, en el cinquè partit, Oriol Monzó no podia fer res per superar un Diogo Carvalho molt sòlid i cedia per 0 a 3.

D’aquesta manera el Cajasur guanyava l’encontre i s’enduia els dos punts de Les Borges i s’enfila a la segona posició, relegant el Borges a la tercera.

Recordar que demà al matí a les 11.00 hores el Borges Grup Vall disputarà el partit corresponent a la jornada 9 davant el A.D. Vincios al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques. El partit també serà retransmès en directe per Borges TV en el següent enllaç:

http://lesborgestv.cat/directe/