DKV Borges Vall subcampió de la Copa del Rei – CTT Les Borges
24 de Juny de 2018

DKV Borges Vall subcampió de la Copa del Rei

El DKV Borges Vall no ha pogut revalidar el títol de la copa del Rei i se li ha escapat el triomf en l’últim sospir després de perdre 3-2 davant el Cajasur Priego.

L’equip borgenc ha cedit per la mínima davant l’actual campió de lliga.

El DKV Borges Vall ha començat la final amb la gran victòria de Marc Duran davant l’actual campió d’Espanya Carlos Machado.

El segon partit ha enfrontat Oriol Monzó davant Diogo Ferreira, el qual ha caigut de la banda del jugador portuguès del priego.

El xines del Borges Fan Chuang Wei ha aconseguit una important victòria per 2 sets a 3 davant Andre Coelho que ha permès situar l’1-2 al marcador general a favor del DKV Borges Vall.

Amb aquest marcador l’equip disposava de dues opcions per guanyar la Copa. En la primera Marc Duran ha cedit per 3-0 davant Diogo Ferreira.

Amb 2-2 al marcador tot és decidiria en l’últim partit entre Carlos Machado i Oriol Monzó. Monzó ha perdut els dos primers sets i amb un gran joc ha aconseguit guanyar el tercer i quart set, posant. A les cordes al campió d’Espanya.

L’emoció ha estat màxima, ja que el títol de campió de la Copa del Rei es decidiria a un últim set després de 3 hores de partit, i aquest cop no ha pogut ser, Machado ha guanyat el decisiu per un parcial d’11-7.