Conveni amb l’Associació Parkinson Terres de Lleida i el CTT Borges. – CTT Borges
11 de Novembre de 2022

Conveni amb l’Associació Parkinson Terres de Lleida i el CTT Borges.

El CTT Borges i l’Associació Parkinson de les Terres de Lleida han dut a terme la signatura del conveni entre les dues entitats.

Aquest conveni formalitza el treball que s’està duent a terme entre ambdues institucions per tal d’apropar el tennis taula als malalts de Parkinson en forma de teràpia i per visibilitzar la malaltia en l’àmbit social.

La signatura del conveni ha estat molt especial, ja que ha comptat amb la participació d’una fisioterapeuta especialista en Parkinson que ha donat tot un seguit de recomanacions i pautes als participants i a l’entrenador per tal que el treball fet al llarg de les sessions siguin el màxim de productiu possible.

A més a més, aprofitant la signatura s’ha celebrat una reunió via videoconferència amb diferents persones, entre les quals, Nenad Bach, fundador de PingPongParkinson (una iniciativa de caràcter mundial), a més han estat connectats a la reunió, diferents experts investigadors i investigadores dels Estats Units, Alemanya, Regne Unit i Catalunya compartint punts de vista i, tot esperant que d’aquesta trobada en surti una línia d’investigació per continuar ajudant als malalts de Parkinson a tenir una millor qualitat de vida.

Amb aquesta iniciativa el CTT Borges continua apostant pel vessant social del club posant-se a disposició de qualsevol entitat que vulgui integrar, fer teràpia, motivar i fer gaudir als seus membres amb la utilització del tennis taula com vehicle per aconseguir-ho.

Copyright © CTT Borges