Campions d’Espanya Benjamí i Sub-23 per equips – CTT Borges
6 de Juliol de 2022

Campions d’Espanya Benjamí i Sub-23 per equips

Doble triomf històric en el Campionat d’Espanya d’Edats, mai abans un equip del club s’havia proclamat campió d’Espanya en categories de base.

La primera alegria ha arribat amb els més petits, l’equip benjamí format per Roger Quesada i Eric Negredo s’ha imposat davant el TT Cassà en la final per un ajustat 3 a 2, abans havien superat al Club Coria TM, al CTT Cambrils i al Circulo Mercantil en el quadre final.

El segon triomf ha estat per l’equip sub-23 format per Joan Masip, Alberto Lillo i Èric Torné. El conjunt ha superat la fase de grups sense problemes, i per arribar a la final han hagut de vèncer davant el Madrid Capital, el CTM Vegas del Genil i l’AD Collado Mediano. En el partit decisiu s’han enfrontat amb el CTM Murcia on hem pogut gaudir de punts espectaculars i el resultat final ha estat de 3 a 1 per als garriguencs.

D’altra banda, els equips aleví i infantil masculí s’han quedat a tocar de les medalles cedint en els quarts de final davant el CN Sabadell i l’Irun Leka Enea respectivament. I els dos equips juvenils masculins juntament amb l’equip infantil femení han signat una destacada actuació finalitzant entre els 16 millors.

Més informació i resultats

Fotografies (Joaquin Corrales – RFETM)

Copyright © CTT Borges