Acord de col·laboració del CTT Borges i l’Associació de Parkinson terres de Lleida – CTT Borges
19 de Juliol de 2022

Acord de col·laboració del CTT Borges i l’Associació de Parkinson terres de Lleida

El Club Tennis Taula de Borges Blanques i l’Associació de Parkinson de les terres de Lleida impulsen  conjuntament la promoció de la pràctica del Tennis Taula per a  persones de la nostra província afectades per aquesta malaltia.

Acord de col·laboració entre el CTT Borges i els representants de l’Associació  Parkinson de les Terres de Lleida.

El CTT Borges té entre les seves prioritats la difusió del tennis taula en tots els escenaris possibles i amb aquesta col·laboració incrementa la seva labor social sumada a la tasca que realitza en 3 institucions de discapacitats de les terres de Lleida, a part de ser la seu permanent del campionat de Catalunya ACELL per persones amb discapacitat psíquica.

L’Associació de Parkinson inicia una campanya per a visibilitzar socialment al col·lectiu i promocionar la pràctica de l’esport entre els seus associats i associades i la primera entitat que s’ha adherit al projecte ha estat  el Club Tennis Taula de Borges Blanques.

Les dues entitats  han establert les bases  d’un projecte de col·laboració, obert i que anirà incorporant diferents enfocaments a mesura que es vagi consolidant: pràctica lúdica, competició i treballs de recerca i investigació. Es tracta d’una iniciativa sense precedents en el nostre territori.

L´objectiu final d’aquesta iniciativa és oferir a les persones afectades per la malaltia de Parkinson, un espai de socialització i de pràctica esportiva.

El Tennis Taula és un dels esports recomanats, no és l’únic, per tal de potenciar  el tractament dels símptomes propis d’aquesta patologia neurodegenerativa. 

Les sessions s’iniciaran el proper setembre i es duran a terme en horari de matí.

Qui estigui interessat s’haurà d’adreçar a l’Associació per formalitzar la inscripció. En un principi  la proposta serà d’un dia a la setmana, a les instal·lacions del club a Borges Blanques i les inscripcions estan permanentment obertes.

La gestió del desplaçament fins a les instal·lacions del club dels participants, és el pal de paller, en el que s’està treballant en aquest moment.

Els representants de les dues entitats creuen que és un factor clau i decisiu per tal que tothom pugui accedir a l’activitat.


Copyright © CTT Borges