Damien Provost i Daniel Torres, nous fitxatges del DKV Borges Vall – CTT Les Borges
19 de Setembre de 2016

Damien Provost i Daniel Torres, nous fitxatges del DKV Borges Vall

El DKV Borges Vall s’ha reforçat amb dues noves incorporacions per afrontar la baixa de He Xiang, que el dia 9 d’aquest mes de setembre comunicava al club que s’havia lesionat al genoll, havia de passar per quiròfan i no podria incorporar-se per jugar la lliga amb l’equip borgenc.

Des d’aquell dia, el club ha estat buscant substitut per cobrir la baixa del xinès i, després de valorar diverses opcions, s’ha escollit fitxar dos jugadors per cobrir la baixa i completar la plantilla, juntament amb Oriol Monzó i Marc Duran.

El primer fitxatge ha estat Damien Provost, un jugador francès de 32 anys, esquerrà i ofensiu, que disputa la lliga francesa PRO B amb el Nantes, la qual alternarà amb la competició espanyola de superdivisió. Entre el seu currículum destaca ser campió de França júnior i set vegades campió de França per equips.

El segon jugador contractat es Daniel Torres, jugador català de 39 anys, dretà i ofensiu, amb una llarga trajectòria dins del tennis de taula nacional i internacional. Actualment, Dani Torres és el seleccionador nacional espanyol femení, i realitza també funcions d’entrenador a la Federació Catalana de Tennis Taula.

Currículum Daniel Torres: Començà al Club Tennis Taula l’Hospitalet i fou campió d’Espanya i de Catalunya infantil i juvenil. El 1995 guanyà dues medalles de plata i una de bronze en l’Europeu juvenil. Després jugà en els clubs de 7 a 9, Epic de Terrassa, Tennis Taula Bagà, Plüderhausen alemany, Bordeus francès, La General de Granada, Leka Enea d’Irun, TT Olesa , Burgosi les dos últimes temporades amb el CER Escala.

Participà amb la selecció espanyola en vuit Campionats del Món i sis d’Europa entre el 1993 i el 2004. En els Campionats d’Espanya guanyà disset títols entre el 1995 i el 2009, deu de dobles, quatre de mixtos i tres per equips. En els Campionats de Catalunya fou tres cops campió individual (1994, 1995, 1997), cinc en dobles (1994, 1995, 1996, 1998, 2011), dos en mixtos (1995, 1996) i quatre per equips (1993, 1994, 1997, 1998). També guanyà quatre cops la Lliga amb La General de Granada.

Dani Torres

Damien Provost

Damien Provost

Currículum Damien Provost

Copyright © CTT Borges