Sopar 25è aniversari CTT Borges – CTT Les Borges
25 de Juliol de 2016

Sopar 25è aniversari CTT Borges

El passat dissabte dia 23 de juliol el CTT Borges va organitzar el sopar per celebrar els 25 anys de la creació del club.

Al sopar van assistir un total de 180 persones , l’alcalde de les Borges Blanques Enric Mir , el representant d’esports de la generalitat a Lleida el senyor Joan Segura i el president de la federació Catalana de Tennis Taula Joan Arnau van ser algunes de les autoritats que no es van voler perdre l’acte.

També destacar la presència dels 4 alcaldes que ha tingut Les Borges Blanques durant aquests 25 anys.

Durant el sopar el jugador del club Roger Macià va anar passant per totes les taules demostrant les seves habilitats com a mag i va sorprendre a grans i petits amb els seus trucs.

En finalitzar el sopar Josep Farré va presentar mitjançant diapositives tota la història del club , des de l’inici l’any 1990 fins a l’actualitat detallant els moments mes significatius que va fer que mès d’un recordes fets del passat.

En finalitzar el resum de l’història del club es va mostrar un vídeo amb imatges d’aquests 25 anys que va finalitzar amb un gran aplaudiment de tots els comensals.

A continuació com a fi de festa el Mag Albert va presentar el seu espectacle de màgia que va impressionar amb un trucs impossibles dignes d’un gran mag.

Copyright © CTT Borges