El DKV Borges Vall es proclama subcampió de la Copa del Rei – CTT Les Borges
19 de Juny de 2016

El DKV Borges Vall es proclama subcampió de la Copa del Rei

No ha pogut ser. El DKV Borges Vall no ha pogut guanyar al poderós UCAM Cartagena hi ha perdut la final de la Copa del Rei 2015/2016 que s’ha celebrat a Blanes per 3-1.

El UCAM Cartagena ha firmat el doblet aquesta temporada aconseguint lliga i copa, el que demostra la gran plantilla de jugadors de que disposa , encapçalada per l’exjugadors del DKV Borges Vall  Kou Lei.

En el partit d’avui el primer encontre ha enfrontat Gui Chenkai contra Kou Lei, el partit l’ha guanyat per 3-1 a el jugador del Cartagena Kou Lei.

En el segon encontre Marc Duran no ha pogut guanyat al serbi Karasevic cedint per idèntic resultat 3-1.

En l’encontre que podia sentenciar el partit a favor del UCAM , Oriol Monzó ha guanyat en un impressionant partit al espanyol Jesus Cantero per 2-3 .

Amb un 2-1 al marcador  Chenkai tenia l’opció de forçar l’empat al marcador enfront de Karakasevic , peró no ha estat acertat i el serbi ha guanyat per 3-1 amb parcials molt ajustats (14-12 / 9-11 /11-13 / 7-11)

Amb aquesta derrota el DKV Borges Vall tanca la temporada havent aconseguit un valuós sub-campionat a la Copa del Rei i una tercera posició final a la lliga de superdivisió.

Demà continuen els campionats d’Espanya en modalitat individual i dobles per Marc Duran i Oriol Monzó que esperen firmar la bona actuació de l’any passat , on Duran es va proclamar campió d’Espanya individual i Duran i Monzó  el campionat d’Espanya en dobles masculins.

Copyright © CTT Borges