El CTT Borges premiat a la XXVII Festa de l’Esport – CTT Les Borges
1 de Maig de 2016

El CTT Borges premiat a la XXVII Festa de l’Esport

La XXVII Festa de l’Esport de les Borges Blanques ha reconegut aquest cap de setmana els importants èxits aconseguits l’any 2015 pels esportistes Jordi Gil Pauls, amb el Club Atlètic Borges, i Anna Júlia Puy Marimon, com a entrenadora del Club Patí Borges i han estat nombrats esportistes de l’any.

En el transcurs de la tradicional gala esportiva borgenca, que ha estat presidida per l’alcalde de la capital de les Garrigues, Enric Mir, acompanyat del representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura, i de la directora general de Joventut, Marta Vilalta, han rebut mencions els següents jugadors i jugadores del Club tennis taula Borges:

-Vinyet Solans Viscasillas – Sots-campiona d’Espanya de dobles aleví.

-Joel Rubio Cortada – Eric Torné Cunillera– semifinalistes campionat de Catalunya

per equips Benjamí.

-Eduard Viladegut Heras- Campió provincial infantil – campió de Catalunya per equips infantil – Sots campió de Catalunya dobles infantil.

– Joel Rubio Cortada– Campió provincial benjamí.

-Pau Palau Pijuan– Campió provincial aleví.

-Equip Segona nacional ( Oriol Mir Fernandez , Albert Soler Moreno , Albert Pastor Fuster) Ascens a primera nacional

-Equip Primera nacional ( Josep Lluís Andrade Pageo , David Gonzalez Teruel , Jordi Latorre Betriu) – Ascens divisió d’honor.

-Marc Duran Giralt – Campió Espanya absolut

-Oriol Monzó Montero –Campió Catalunya absolut.

-DKV Borges Vall – Campió de Catalunya per equips ,Tercers classificats de la superdivisió espanyola i a la copa del Rei.

També han rebut mencions especials l’equip mini del Club Bàsquet Borges Garrigues, com a campions de la seva categoria; l’equip prebenjamí de l’Escola Comarcal de Futbol les Garrigues, com a campió de lliga; en Josep Falcó, per ser fundador del Club Billar Borges l’any 1972; l’equip de futbol sala femení les Garrigues, per ser el primer d’aquesta modalitat a la comarca; i Josep Ma Morlans del Club Atlètic Borges, com a campió en categoria màster en mitges maratons a les terres de Ponent.


La festa, que per primera vegada s’ha celebrat al Pavelló de l’Oli, ha reunit 350 persones i entre els esportistes guardonats també s’han  reconegut els èxits del Gimnàs Borges; del Club Ciclista Ateneu Popular Garriguenc; del Futbol Club Borges; del Club Esportiu Open Tennis Borges; i del Futbol Sala Borges.


 
Copyright © CTT Borges