Estades d’estiu del CTT Borges – CTT Les Borges
13 de Maig de 2016

Estades d’estiu del CTT Borges

El Club Tennis Taula Borges ha obert el termini d’inscripcions per les estades d’estiu al Centre de Tecnificació, que es faran en aquest equipament i a les Piscines Municipals de les Borges Blanques del 4 al 15 de juliol. Les estades estan dirigides a tots els nens i nenes de 6 a 14 anys que estiguin interessats en iniciar-se a aquest esport o vulguin millorar la seva tècnica, fins a cobrir les places ofertades.

En les activitats previstes, s’hi inclouen jocs d’activació i la millora de les propietats físiques, entrenament de principis bàsics de tennis de taula i circuit de diferents habilitats d’aquest esport. A més, els participants rebran una samarreta, dinar, un record de les estades, un curset de natació, activitats lúdiques en anglès o entrades per les piscines, entre altres. El Centre de Tecnificació de les Borges Blanques acollirà ja per tercer any consecutiu aquesta concentració.

Els preus de les inscripcions són de 210 euros (tot el dia, amb curset de natació inclòs), de 180 euros (tot el dia, sense el curset), de 140 euros (només matí, amb curset) o de 110 euros (només matí, sense curset). Els socis del CTT Borges gaudiran d’un 5% de descompte, mentre que el segon germà tindrà un descompte del 15%.

Les inscripcions es poden fer entregant la butlleta amb les dades corresponents al Centre de Tecnificació, de 18 a 20 hores, abans del 19 de juny. En el moment de la inscripció cal fer el pagament del 50% de l’estada. Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a cttborges@gmail.com o trucar al 635935256 (Josep Lluís Andrade).

Copyright © CTT Borges