Victòria èpica del DKV Borges Vall a Dinamarca – CTT Les Borges
20 de Novembre de 2015

Victòria èpica del DKV Borges Vall a Dinamarca

El DKV Borges Vall s’ha classificat aquesta nit per als quarts de final de la ETTU Cup Masculina, la Copa d’Europa de Tennis de Taula. L’equip català, únic representant espanyol en categoria masculina, s’ha imposat a domicili als danesos del Roskilde amb un marcador de 3-2.

En el primer joc es van enfrontar per part de l’equip danès Yujia Zhai i Gui Chenkai . El jugador de Borges tot i anar sempre per darrere en el marcador general, va aconseguir forçar el cinquè set que va acabar anotant-se en el desempat per posar per davant el seu equip.

En el segon joc Marc Duran va prendre la iniciativa i va aconseguir posar-se amb un avantatge de 2-0 en el marcador sobre Michael Maze. Però l’actual número 48 del món va aconseguir remuntar i donar la volta al xoc per anotar-se el trec joc per 10-12 i pujar l’empat al marcador.

Va saltar a la pista llavors Oriol Monzó que es va enfrontar a Claus Nielsen al que va aconseguir imposar-se per 3-1 per posar de nou el DKV Borges Vall per davant en el marcador.

Va arribar el torn de nou per Marc Durán que es va enfrontar en el quart joc a Yujia Zhai. Durán va aconseguir anotar-se el primer set però va acabar cedint els tres següents assolint l’equip danès igualar el xoc.

D’aquesta manera tot va quedar per al cinquè i definitiu joc que va enfrontar a Gui Chenkai i Michael Maze. El jugador de Borges es va avançar en el primer set i encara Maze va igualar, es va adjudicar els dos següents per ficar al seu equip en els quarts de final.

El DKV Borges Vall espera ara rival que sortirà dels tercers classificats de les fases de grups de la Champions League. L’eliminatòria serà a doble partit, jugant-se l’anada el 15 i 17 de gener, i la tornada entre el 22 i 24 de gener.