Vinyet Solans sots-campiona al Campionat d'Espanya en dobles – CTT Les Borges
25 de Juny de 2015

Vinyet Solans sots-campiona al Campionat d'Espanya en dobles

La jugadora alevina Vinyet Solans del Tennis Taula Borges ha estat cedida aquesta temporada al CTT Balaguer per disputar els campionats de Catalunya i d’Espanya, fent equip amb Gemma Lladonosa.

En la competició per equips superaven la ronda de grups guanyant als equips Grupo Elektra Atletico San Sebastian per 3-0, al UCAM Marnys per 3-0, al Alicante per 3-2, i al Reus deportiu per 3-1. Passaven directament als quarts de final on perdien amb Ibiza-Jaen per un ajustat 3-2, i es quedaven a les portes de pujar al podi.

En la prova individual Vinyet va superar la fase de grups com a 1era classificada i a continuació superava les rondes prèvies arribant al quadre final, on perdia a la segona ronda als 8ns de final amb la campiona d’Espanya Natalia Miramontes.

En la competició dobles, la parella formada per Vinyet Solans i Gemma Lladonosa arribaven fins a la final guanyant 4 partits consecutius per resultats de 3-0 i 3-1. En canvi a la final no varen tenir tanta sort perdent 0-3 amb Isabel i Andrea de Andalusia.

En la prova individual masculina els jugadors del Borges Pau Palau i Quim Sánchez varen superar la fase de grups com a 1ers i 2ns de grup respectivament. Quim Sánchez més tard perdent a la segona ronda de la prèvia que no li donava accés al quadre final. En canvi Pau Palau va superar les dues rondes de prèvies i arribava al quadre perdent a la primera ronda amb el jugador del Badalona Sergio Bocanegra.

En la ronda de dobles arribaven fins als 16ns de final perdent amb els germans Arnau i Pau Lloret per un ajustat 1-3.

RESULTATS:

file:///C:/Users/AlbertSole/Downloads/CTO-ESP-Alevin_2015.pdf

Copyright © CTT Borges