Resultats del Campionat de Catalunya Benjamí – CTT Les Borges
24 de Maig de 2015

Resultats del Campionat de Catalunya Benjamí

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Esparreguera el Campionat de Catalunya Benjamí de tennis taula. Aquest es el torneig més important a nivell de Catalunya.

Del CTT Borges hi han participat 5 jugadors que han estat, Joel Rubio, Eric Torné, Unai Casola i en categoria femení Edna Solans i Laura Magriña

En categoria individual:

Joel Rubio: es va classificar com a 1er de grup, i va arribar a la ronda de quarts de final perdent amb el campió del torneig Pau Lloret del Badalona per un ajustat 1-3.

Eric Torné: Va superar la ronda de grup com a 1er classificar, i va perdre a la ronda de 8ns amb Xavier Olle per 0-3.

Unai Casola: es classifica 2n de grup i perd a 16ens amb Andreu Puigmole.

Edna Solans: guanyant els dos partits de grup, es classifica com a 1era i arriba fins als quarts de final perdent amb Claudia Perez per un 0-3.

Laura Magriña: va superar la ronda de grups com a 2na classificada, i va perdre per un ajustat 2-3 a la ronda de vuitens de final.

L’equip masculi del CTTBorges format per Joel Rubio i Eric Torné van superar la ronda de grups amb facilitat i van arribar fins a les semifinals perdent amb els campions, el CTTBadalona. Del 3r al 4rt lloc varen perdre amb TT Cassa per un ajustat 2-3.

L’equip femení del CTTBorges format per Edna Solans i Laura Magriña es van classificar com a 2nes de grup i van passar a jugar les posicions del 4 al 6, del que finalment varen quedar 5enes de Catalunya.

Individual Masculi: http://www.fctt.org/ftp/FTP_CCBEN/ccben1415_bm.pdf

Individual femení: http://www.fctt.org/ftp/FTP_CCBEN/ccben1415_bf.pdf

Equipshttp://www.fctt.org/ftp/FTP_CCBEN/ccben1415.pdf

Copyright © CTT Borges