Resultats de les prèvies del Campionat de Catalunya per edats – CTT Les Borges
3 de Maig de 2015

Resultats de les prèvies del Campionat de Catalunya per edats

Aquest passat cap de setmana del 1 al 3 de maig es va disputar a Reina Elisenda la repesca individual i les prèvies per equips dels Campionats de Catalunya per Edats de les categories Sub-21, Juvenil, Infantil i Aleví.

El primer dia de la competició es jugava la competició individual. El borgenc Quim Sanchez va assolir la classificació en categoria Aleví desprès de superar la fase de grups i la primera ronda de la fase eliminatòria. Els seus companys d’equip Joel Rubio i Pau Palau ja estaven classificats pel rànquing català.

http://www.fctt.cat/images/documents/t1415/competicio/CCEDATS_REPESCA_ALM.pdf

En categoria infantil l’únic jugador classificat va ser Arnau Francesch, que va guanyar a Xavier Montañez del CTT Badalona en el partit decisiu per un ajustat 3-2.

http://www.fctt.cat/images/documents/t1415/competicio/CCEDATS_REPESCA_INM.pdf

El dissabte dia 2 l’equip Aleví del Borges format per Joel Rubio, Quim Sanchez i Pau Palau és va classificar com a primer de grup sense perdre cap partit, d’aquesta manera obtenen plaça per jugar el Campionat de Catalunya per equips.

http://www.fctt.cat/images/documents/t1415/competicio/EQUIPS_PREVIES1415.pdf

Diumenge l’equip Infantil format per Arnau Francesch, Joel Rubio i Pau Palau no varen poder assolir la classificació al perdre l’últim partit contra el CN Mataró per un ajustat 2-3.

http://www.fctt.cat/images/documents/t1415/competicio/EQUIPS_PREVIES1415.pdf

Copyright © CTT Borges