DISSABTE ES DISPUTA L’“EXHIBICIÓ DE TENNIS DE TAULA TARRAGONA 2017” – CTT Les Borges
16 d'Abril de 2015

DISSABTE ES DISPUTA L’“EXHIBICIÓ DE TENNIS DE TAULA TARRAGONA 2017”

Els Jocs Mediterranis Tarragona 2017 organitzen aquest dissabte 18 d’abril l’”Exhibició de Tennis de Taula Tarragona 2017”, que comptarà amb la participació dels jugadors de la Superdivisió de Tennis de Taula del DKV Borges Vall: el català Marc Duran i el xinès Gui Chenkai. L’exhibició començarà a les 17.30h i tindrà lloc a la 5a planta d’El Corte Inglés. També hi participaran alguns joves jugadors de les seccions de tennis de taula del Club Gimnàstic i del Club Natació Tarraco.

L’acte de presentació de l’exhibició ha tingut lloc aquest matí al mateix centre comercial i ha comptat amb la presència del tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona de Serveis a la Persona i Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Javier Villamayor; el director del centre comercial El Corte Inglés Tarragona, Valentí Muñoz; i el president del CTT Borges i vicepresident 2n de la Federació Catalana de Tennis de Taula, Enric Vall. També han assistit a l’acte els membres del Comitè Organitzador dels Jocs, Maribel Rubio i Josep Acero.

La presentació ha conclòs amb una fotografia de grup i una breu exhibició de tennis de taula dels dos jugadors participants, Marc Duran i Gui Chenkai.

El tinent d’alcalde Javier Villamayor ha destacat en la roda de premsa l’estreta relació amb El Corte Inglés, patrocinador oficial dels Jocs, i ha agraït la col·laboració del Club DKV Borges Vall de tennis de taula. També ha afegit que “una de les fites dels Jocs Mediterranis és la promoció i difusió d’esports menys populars sempre de la mà dels clubs, i ho volem fer també portant aquests esports a espais on normalment no n’hi ha, com és el cas de l’exhibició de tennis de taula de dissabte, que tindrà lloc a la 5a planta d’un centre comercial.

Finalment, el tinent d’alcalde ha afirmat que Tarragona 2017 continuarà acostant l’esport al territori, tal i com ja ha anat fent els últims mesos amb la organització d’esdeveniments com el Campionat d’Espanya de Taekwondo cadet/sub21, la final de la Supercopa ASOBAL d’handbol, la Concentració Internacional de Tennis Taula a Valls, la 1a Exhibició de salt d’alçada Tarragona 2017 o el I Internacionals de vòlei platja Tarragona 2017, entre altres.

Recordar finalment que El Corte Inglés és patrocinador oficial dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

Copyright © CTT Borges