Exhibició del CTTBorges al Corte Inglés de Tarragona – CTT Les Borges
13 d'Abril de 2015

Exhibició del CTTBorges al Corte Inglés de Tarragona

En el marc dels actes de promoció dels Jocs del Mediterrani 2017, el mateix comitè organitzador està duent a terme un seguit d’accions per donar a conèixer les diferents modalitats esportives que participaran als Jocs. Una d’aquestes accions serà l’exhibició de tennis de taula que es realitzarà al centre comercial El Corte Inglés de Tarragona (5a planta) el proper dissabte 18 d’abril per la tarda a càrrec dels jugadors de Superdivisió del DKV Borges Vall.

Paral·lelament, el Consell Esportiu de l’Alt Camp i el Patronat Municipal d’Esports de Valls han impulsat una formació de tennis de taula impartida per professionals de la disciplina amb l’objectiu d’iniciar en aquest esport els alumnes de cicle superior de les escoles del municipi. Per dur a terme aquestes formacions esportives, el Patronat d’Esports de Valls cedeix taules de tennis de taula a les escoles interessades durant quatre setmanes per tal que els alumnes puguin utilitzar-les per al seu aprenentatge.

L’alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador dels Jocs Mediterranis, Josep Fèlix Ballesteros, va visitar el Centre Cultural de Vallmoll, on els alumnes de cicle superior de l’escola Mare de Déu del Roser del municipi duen a terme la formació de tennis de taula, impartida per Roser Vila, jugadora de divisió d’honor del Club Valladolid de Tenis Mesa i segona entrenadora del club TT Ganxets de Reus. L’alcalde de Tarragona va destacar la importància d’aprofitar l’horitzó dels Jocs per fomentar als mateixos municipis la dinamització i la participació esportiva a tots nivells.

L’organització d’aquesta activitat respon a la voluntat dels Jocs del Mediterrani d’apropar a la ciutadania del territori proves esportives de primer nivell. Els jocs han col·laborat ja en altres disciplines esportives i pel que fa al tennis de taula, van intervenir en la Concentració Internacional realitzada a Valls el passat mes de desembre.

Web dels Jocs del Mediterrani Tarragona 2017

Copyright © CTT Borges