Marc Duran avui al Open d'Espanya a Almería – CTT Les Borges
24 de Març de 2015

Marc Duran avui al Open d'Espanya a Almería

Aquest dimecres s’engega a Almeria el Spanish Open World Tour, prova pertanyent al Circuit de la Federació Internacional de Tennis de Mesa, puntuable per al rànquing mundial, que arriba ja a la seva cinquena edició. Fins a diumenge que ve 29 de març es donaran cita en el Palau dels Jocs Mediterranis d’Almeria alguns dels millors jugadors del món arribats de 41 països diferents.

Per segon any consecutiu el torneig serà de la categoria de plata del circuit, la Major Sèries, oferint un total del 110.000 $ en premis. Un al·licient més per a aquesta prova que està dins dels 21 tornejos que componen el circuit World Tour aquest 2015 que es tancarà al desembre amb el Grand Finals pel qual es classificaran els 15 millors palistes en individual i les 7 millors parelles de dobles, tant en categoria masculina com a femenina.

Un total de 270 participants han formalitzat la seva inscripció en aquesta prova que bat aquest any la seva record de participació que es va establir en la seva primera edició de 2011 amb 240 participants. Jugadors arribats des d’Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica competiran des de dimarts que ve estant entre els més destacats en la prova masculina els portuguesos Freitas i Monteiro, vigents campions d’Europa per equips, el bielorús Samsonov, número 12 del món, la gran revelació dels últims tornejos, el nigerià Aruna Quadri, i un altre molts destacats jugadors de grans potències del tennis de taula mundial com Japó, Hong Kong i Coreja entre uns altres.

Group 24                             Details of group 24
1 DURAN Marc ESP 0 0 0 4
2 ASSAR Khalid EGY 4-0 1 0 2 1
3 VILLANUEVA Nelson VEN 0-4 0 1 1 2
13 CANTERO Jesus ESP / DURAN Marc ESP
18:30 – 26/3/2015 Table 4         H HStats : — — /
14 BERNADET Antoine CAN / THERIAULT Pierre-Luc CAN
Copyright © CTT Borges