Renovació del conveni de col·laboració entre la Federació Catalana d’esports per a disminuïts psíquics i el Club Tennis Taula Borges. – CTT Les Borges
19 de Març de 2015

Renovació del conveni de col·laboració entre la Federació Catalana d’esports per a disminuïts psíquics i el Club Tennis Taula Borges.

Aquest dimecres dia 18 de març s’ha celebrat al Centre de Tecnificació de Tennis Taula de les Borges Blanques, l’acte de signatura del conveni de col·laboració entre la Federació Catalana d’esports per a disminuïts psíquics (ACELL) i el Club Tennis Taula Borges.

ACELL és una entitat que tracta a les persones amb disminució psíquica a Catalunya coordinant-se amb activitats d’esport i lleure per tal d’aconseguir una major qualitat de vida per aquest col·lectiu.

La federació la composen 121 clubs i entitats que agrupen 3600 esportistes en 16 disciplines esportives, entre les quals hi figura el tennis taula.

Mitjançant aquest conveni el CTT Borges facilitarà de forma totalment gratuïta i voluntària a ACELL entre altres coses , monitors i entrenadors per realitzar entrenaments als centres Talma de Juneda i Acudam de Mollerussa i cedira les instal.lacions del centre de tecnificació de les Borges Blanques per la realització del campionats de Catalunya de tennis taula els anys 2015 i 2016.

En l’acte de la firma de l’acord estaven presents per part de ACELL el gerent Alexandre Angosto  Arnas i per part del CTT Borges el president Enric Vall.

En l’acte els jugadors del Club Tennis Taula Borges van jugar partits amb els jugadors d’Acell.

Recull fotografic: https://www.dropbox.com/sh/tiq53bfxip3mmjd/AAB2vyoK1coWcLSjxGWobhE_a?dl=0

Reportatge TV:  http://www.segre.com/fileadmin/multimedia/videos/esegre/36579595.mp4

Copyright © CTT Borges