Cloenda de la Lliga Catalana Femenina d'Edats – CTT Les Borges
17 de Març de 2015

Cloenda de la Lliga Catalana Femenina d'Edats

Aquest cap de setmana ha tingut lloc al Polivalent Municipal de Cassà de la Selva la cloenda de la Lliga Catalana d’Edats Femenina, organitzada pel Tennis Taula Cassà. Han presidit la competició les autoritats locals, regidors, alcalde i representats de les delegacions de les institucions gironines de la Generalitat i Diputació, juntament amb el representant de la firma Joaquim Albertí S.A. “La Selva”, qui ha fet entrega dels obsequis a totes les participants.

Els equips guanyadors de la Lliga Catalana 2014/15 que s’ha disputat en 11 jornades i 4 seus (Les Borges Blanques, Salou, Ripollet i Cassà de la Selva) han estat:

Campiones: VicTT/TTCassà (Noa Muñoz,Clàudia Curquejo)

Sots-campiones: CTT Ripollet “A” (Mireia Peretó, Júlia Higueras i Elena Parente)

Terceres: CTT Cardedeu (Anna Aromí, Carlota Gelpí)

Quartes: CTT Balaguer (Gemma Lladonosa, Vinyet Solans)

Un cop acabada la competició, 71 persones han assistit al dinar celebrat al Mas Ros de Cassà, la totalitat de les jugadores, familiars i organitzadors. Cal destacar la molt bona acollida que esportistes, pares i organitzadors han demostrat al llarg d’aquests sis mesos de competició, que a banda del caràcter competitiu de la prova ha esdevingut una festa social del tennis de taula.

Resultats de la competició

Copyright © CTT Borges