Resultats del CTTBorges a Valladolid – CTT Les Borges
23 de Febrer de 2015

Resultats del CTTBorges a Valladolid

Aquest passat cap de setmana ha finalitzat a Valladolid el Torneig Estatal de Tennis de Taula organitzat per la Federació de Castella i Lleó, i la Real Federació Espanyola de Tennis Taula. En aquesta important cita del calendari de competicions han pres part 658 participants arribats de tota Espanya per decidir amb la disputa de més de 1900 partits els vencedors en cadascuna de les 17 diferents categories.

El CTT Borges es va desplaçar a Valladolid amb set jugadors del seu planter:

Benjamí masculí:

Joel Rubio: Es va classificar com a 2n de grup, i va arribar a la ronda de vuitens de final superant els 16ns de final per 3 a 0.

Eric Torné i Unai Casola: No van superar la ronda de grups.

Femení:

Vinyet Solans i Edna Solans en categories Aleví i Benjamí no varen superar la ronda de grups.

Infantil:

Eduard Viladegut: Guanyant 2 partits, va quedar 4rt de grup i no va poder arribar a la ronda eliminatòria.

Sots-23:

Jordi Latorre: Va aconseguir guanyar 3 partits i per un triple empat no va poder superar la ronda de grups.

Els 7 jugadors del Club Tennis Taula Borges que van participar en la competició van poder provar les seves forces contra els 32 millors jugadors d’Espanya.

Comentar que la classificació per al Torneig estatal l’obtenen els 8 primers classificats de cada una de les 3 zones en que es disputaven aquests tornejos zonals.