Antequera acollirà els Campionats d'Espanya de totes les categories 2015 – CTT Les Borges
20 de Gener de 2015

Antequera acollirà els Campionats d'Espanya de totes les categories 2015

La Real Federació Espanyola, l’Ajuntament de Antequera i la Diputació Provincial de Màlaga, han arribat a un acord avui perquè els Campionats d’Espanya 2015 de totes les categories i les Copes de SM El Rei i de SM La Reina, es disputin en Antequera. Com ja ho va fer en 2014, el Centre d’Atletisme 6º Centenari de Antequera acollirà durant 10 dies aquestes proves sent les dates triades, del 19 al 28 de juny, les aprovades en l’última assemblea Assemblea General de la RFETM.

De nou es disposarà d’una moderna instal·lació com és el Centre d’Atletisme 6º Centenari de Antequera amb més de 5.000 metres quadres per al muntatge de 40 àrees de joc, amb totes les dependències necessàries per al compliment dels requisits d’una competició d’aquest nivell exigeix (control de dopatge, control de raquetes, sala d’entrenaments, sorteigs, organització, bar, etc.). Aquestes mateixes instal·lacions acolliran els propers 21 i 22 de febrer el 51º Campionat d’Espanya Absolut d’Atletisme en Pista Coberta que organitza la Real Federació Espanyola d’Atletisme.

Més de 1200 esportistes van prendre part en la passada edició dels Campionats d’Espanya de Tennis de Mesa participant jugadors de totes les categories, des de Pre-Benjamí fins a categoria Absoluta a més Persones amb Discapacitat Física i Persones amb Discapacitat Intel·lectual que van disputar més de6000 enfrontaments incloent els partits d’equips, dobles i individuals.

En els propers dies i mitjançant la corresponent circular es publiqués tot el relacionat amb aquests campionats així com l’oferta hotelera disponible.

Copyright © CTT Borges