El Club Tennis Taula Borges us desitgen un Bon Nadal – CTT Les Borges
22 de Desembre de 2014

El Club Tennis Taula Borges us desitgen un Bon Nadal

Benvolguts socis,
Al desitjar-vos les Bones Festes de Nadal i un millor Any Nou, voldria aprofitar també per agrair-vos la fidelitat que demostreu i la gentilesa i generositat amb què ens obsequieu; sense aquest impuls no seria possible mantenir la il·lusió que cada dia va  creixent per fer del nostre club un referent de l’esport lleidatà, en particular, i català, en general.
Tenim la responsabilitat d’administrar correctament els recursos econòmics que rebem de la vostra inestimable aportació i la de totes les Institucions públiques i privades, que ens permeten desenvolupar, no només la nostra tasca esportiva, sinó també, i en la mateixa magnitud, la social, que va molt més enllà i projecta d’alguna manera la sensibilitat de tots els que formem part del CTT Borges. El 23 de febrer passat vàrem organitzar el XXIX Campionat Absolut de Catalunya ACELL- SpecialsOlympics amb un èxit rotund de participació i organització, que ha fet que amb quasi tota probabilitat ens atorguin l’organització pels propers quatre anys.
El 14 de juny vàrem gaudir d’una jornada històrica, a l’inaugurar el nou pavelló que, essent la seu del Club, es també Centre de Tecnificació de les Terres de Lleida. Es tracta de l’obra que ha estat el somni de tots nosaltres durant molts anys i per la qual ens
hem bolcat des del primer moment per aconseguir-ho. Ara ja és una realitat i representa un gran compromís davant de les Institucions que ho han finançat, i a qui no podem fallar.
És per això que us demanem que contribuïm tots a fer el que calgui per millorar-lo sempre.
Moltes gràcies.
Enric Vall Dalmau
President del CTT Borges
Desembre de 2014

El Club Tennis Taula Borges i l’equip Tècnic us desitgen Bon Nadal

http://youtu.be/BwdNAbrqrKU

Copyright © CTT Borges