Novena jornada de la Superdivisió Masculina – PARTIT PRO-MARATÓ – CTT Les Borges
11 de Desembre de 2014

Novena jornada de la Superdivisió Masculina – PARTIT PRO-MARATÓ

Última jornada de 2014 per la Superdivisió Masculina de Tennis de Taula que comptarà amb sis partits que es disputaran entre el 12 i 14 de desembre, corresponents a la novena jornada.

La màxima categoria del tennis de taula nacional la lidera el UCAM Cartagena que acabarà l’any al capdavant de la classificació després d’haver-hi disputat nou partits en els quals ha aconseguit fer-se amb la victòria en tots. Amb el seu caseller de derrotes a zero, també imbatuts però amb un empat, estan DKV Borges Vall i CajaSur Priego.

Els catalans reben aquesta jornada al Oroso T Deporti Galego en un partit que acollirà el Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques el divendres a partir de les 19 hores. Els gallecs, que són novens, visitaran a més aquesta jornada, el diumenge a les 11:00, al CN Mataró Quadis que des de la setena posició podrien entrar aquesta jornada en zona europea.

El Arteal Santiago és quart en la classificació i descansarà aquesta jornada igual que el UCAM Cartagena que lidera la categoria i al que li resten per finalitzar la primera volta dos partits en els quals haurà de rebre a casa al DKV Borges Vall i CajaSur Priego.

PARTIT PRO- MARATÓ.

Com cada any el CTT Borges col·labora amb la marató de TV3. En aquest partit tota la recaptació anirà destinada a la Marató de TV3. Bústia pro Marató. Entrada 1€