Torneig Nacional Classificatori a Collado Mediano – CTT Les Borges
9 de Desembre de 2014

Torneig Nacional Classificatori a Collado Mediano

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Collado Mediano el campionat classificatori pel Torneig Estatal.

Aquesta competició han participat més de 400 jugadors repartits en les diferents categories. El CTTBorges hi portava una representació de 7 jugadors.

En la categoria sènior hi van participar Oriol Mir i Ramon Macià, els dos jugadors es van classificar com a segons de la fase de grups, finalment Oriol Mir va aconseguir la 13 posició i Ramón Macià la 17ª posició.

En la categoria Infantil el nostre representant Eduard Viladegut va aconseguir el sots-campionat després de superar la fase de grups tots els partits per 3-0. A vuitens de final va guanyar a Javier Belenguer de Valencia per 3-1 , a cuarts de final a Marc Flores i a les semifinals al jugador de Madrid Victor Gomez per 3-1. La final va ser molt disputada i es va decidir en el últim set per 9-11 on va perdre contra Alex Martinez de Valencia.

En la categoria Aleví el jugador del Borges Quim Sánchez no va poder superar la ronda de grups mentrestant el seu company Pau Palau va perdre la primera ronda amb Marius Menéndez, jugador que va aconseguir més tard la classificació del torneig estatal.

En categoria benjamí femení la jugadora Edna Solans va estar molt a prop d’aconseguir les semifinals, finalment desprès de disputar-se la jornada del diumenge va aconseguir la 5na plaça que la classifica pel torneig estatal.

En categoria benjamí masculí els dos participants del

Borges Eric Torné i Unai Casolà, Eric torne no va poder superar la ronda de grups mentrestant que Unai Casolà va superar la fase de grups i va guanyar la primera ronda, desprès al perdre a 8ns de final va lluitar del lloc 5-16 i va aconseguir una merescuda 7na posició.

D’aquesta manera el CTTBorges classifica a Unai Casola, Edna Solans i Eduard Viladegut que s’uneixen a Jordi Latorre, Joel Rubio i Vinyet Solans per disputar el Torneig Estatal el mes de Febrer a Valladolid.

ResultatsResultados_TNC_2014_Cuadros

Fotos: https://www.facebook.com/cttborges

Copyright © CTT Borges