Retransmissió del Torneig Ciutat de Barcelona de Tenis Taula – CTT Les Borges
4 de Desembre de 2014

Retransmissió del Torneig Ciutat de Barcelona de Tenis Taula

Retransmissió Ciutat Barcelona:

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/Tenis-taula/Torneig-Ciutat-de-Barcelona-de-Tenis-Taula/video/5379252/

El jugador alemany Dimitrij Ovtcharov, actual número 6 del rànquing ITTF, s’ha proclamat aquest dissabte campió del XXVIII Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona disputat al Poliesportiu La Salle.

Els quarts de final es van obrir amb l’enfrontament entre Ovtcharov i Oriol Monzó, l’actual campió de Catalunya. L’alemany no va donar opció al jugador del DKV Borges Vall i el va derrotar per 3-0. Acte seguit, Kou Lei i Marc Duran van protagonitzar el duel més igualat de la sèrie, amb victòria pel vilanovenc per 3-2 en un partit amb cops espectaculars que van fer aixecar el públic dels seus seients.

El tercer partit de quarts va ser més desequilibrat del previst. L’austríac Robert Gardos no va donar opció a la jove promesa xinesa del DKV Borges Vall, Gui Chenkai (3-0). El darrer quart de final va enfrontar Samsonov a Dani Torres, amb una clara victòria del bielorús per 3-0.

A les semifinals, Dimitrij Ovtcharov i Marc Duran van protagonitzar un dels millors duels de les darreres edicions. El jugador català va tenir contra les cordes a l’actual número 6 del rànquing mundial però va acabar cedint per 11-7 en el darrer joc (3-2). Gardos va trencar els pronòstics a la segona semi derrotant al pentacampió Samsonov i acabant així amb l’hegemonia del jugador bielorús que s’havia adjudicat les darreres quatre edicions de la prova.

La final va tenir un desenllaç ràpid, amb cops de molt nivell per part del campió alemany, que no va donar opció a Gardos (3-0). Dimitrij Ovtcharov va inscriure per primer cop el seu nom com a guanyador de la prova que porta el nom de la ciutat de Barcelona.

Copyright © CTT Borges