Lliga Catalana Femenina d'Edats a Salou – CTT Les Borges
17 de Novembre de 2014

Lliga Catalana Femenina d'Edats a Salou

El passat dissabte 15 de novembre es va celebrar al Pavelló Municipal d’Esports de Salou la segona prova de la LLIGA CATALANA FEMENINA D’EDATS. El club organitzador d’aquesta segona trobada va ser el CTT Ganxets de Reus.

El directiu de la FCTT i responsable de l’organització, Joan Carles Virgili, va valorar molt positivament el desenvolupament de la jornada, destacant l’alt nivell demostrat per les participants i l’ambient d’esportivitat que va presidir la prova. El President de la Federació Catalana, Joan Arnau, va acudir a la competició, que va comptar també amb la presència de la Sra. Gemma Solé, Representant territorial de la Generalitat a Tarragona.

Cal destacar que abans de l’acte d’entrega de medalles es va realitzar una lectura del Manifest del món de l’Esport elaborat pel Consell Català de l’Esport per a l’eliminació de la violència en vers les dones i que es llegeix per tota Catalunya en els esdeveniments esportius durant aquest mes de novembre.

Recordem que la competició està organitzada per ser jugada en quatre seus, una en cada demarcació territorial. En les tres primeres concentracions es jugaran tres jornades i en la darrera només dues. Els clubs participants a la primera prova van ser el CTT Cardedeu, CTT Vic, TT Cassà, CTT Borges, CTT Balaguer, Reus Deportiu, CTT Calella, CTT Ripollet i CTT Ganxets de Reus amb dos equips.

La classificació general segueix encapçalada pel combinat Vic TT- TT Cassà, seguit pel CTT Cardedeu i el CTT Balaguer.

Copyright © CTT Borges