Debut triomfal de Chenkai – CTT Les Borges
16 de Novembre de 2014

Debut triomfal de Chenkai

El DKV Borges Vall va optenir ahir una còmoda victòria a casa davant el CTM Hispalis (4-0), la sisena de la temporada, amb la qual es col·loca líder de la Superdivisió, empatat a punts amb el Priego, que supera per l’average. Va ser el partit del debut davant de l’afició del jugador xinès Gui Chenkai, que va complir amb les expectatives generades i es va anotar els dos punts que va disputar. Els seus companys d’equip, Marc Duran i Oriol Monzó, tampoc van fallar i l’equip de les Garrigues va firmar el quart 4-0 dels set partits disputats.

Gui Chenkai va ser el primer a saltar a la pista del Centre de Tecnificació per enfrontar-se al jugador de l’equip sevillà José Miguel Nuez, que va batre amb molta autoritat (11-5, 11-5, 11-1).

Després va entrar Oriol Monzó, per enfrontar-se amb el possiblement el millor jugador dels sevillans, Iván Cuevas. El jugador del DKV Borges va aconseguir portar en tot moment la iniciativa al marcador, malgrat els esforços de Cuevas per vendre cara la derrota (11-6, 14-12, 11-8).

El tercer partit va tenir poca història. Marc Duran no va donar cap opció al seu oponent, Jose Luis Maestre, i es va anotar el punt per la via ràpida (11-1, 11-7, 11-7). El triomf del Vilanoví demostrava que l’enfrontament estava totalment dominat i deixava en safata a Gui Chenkai la possibilitat de posar la rúbrica final al marcador. Però el jugador xinès va tenir més problemes del previst davant d’Iván Cuevas, que el va sorprendre els dos primerts sets (9-11, 10-12) Nouvingut aquesta setmana del seu país, encara amb els últims senyals de jet lag, a chenkai li va costar ficar-se en el partit. Aquests dos parcials perduts el van fer reaccionar i portar-se als altres tres de manera consecutiva (11-7,11-6, 11-6).

1 CAJASUR PRIEGO T.M. 7 6 1 0 27 8 13
2 DKV BORGES VALL 6 5 1 0 23 4 11