Empat del DKV Borges davant el Cajasur Priego – CTT Les Borges
18 d'Octubre de 2014

Empat del DKV Borges davant el Cajasur Priego

El DKV Borges Vall va aconseguir ahir un empat davant el Cajasur Priego en un partit molt igualat que s’ha tancat amb un marcador de 3-3.

En el primer xoc de la tarda Carlos Machado es va imposar a Oriol Monzó en 3 sets posant per davant Cajasur. Machado es va adjudicar els dos primers de forma clara amb parcials d’11-6 i 11-5 para de forma més ajustada fer-se amb el tercer i definitiu per 12-10.

L’equip català va igualar el xoc de la mà de Gui Chenkai que es va imposar, també per 3-0 a Alejandro Calvo. El jove jugador xinès del Borges es va fer amb els 3 sets amb uns parcials de 2-11, 6-11 i 8-11.

El partit s’anava animant i a això van contribuir Wei Dong Shi i Marc Durán que van protagonitzar un dels xocs més igualats i vistosos. L’oriental del CajaSur es va adjudicar el primer set per 11-8 però el seu rival va donar la volta al duel anotant-se els dos següents per idèntic marcador de 5-11. Encara que Dong va aconseguir igualar amb un 11-8 de nou Durán es va adjudicar el cinquè set que va ser definitiu de nou per 5-11.

En un altre gran partit Carlos Machado va neutralitzar l’avantatge de l’equip català. Priego de Cordova va començar anotant-se el primer set davant Chenkai per 11-9 però va cedir els dos següents per 7-11 i 9-11. Tocava remuntar per poder seguir lluitant per la victòria i Machado va es va anotar per 11-1 i va servir d’empenta per anotar-se el següent per un 11-6 que deixava

el 2-2 en el marcador general.

Saltaven a la pista Wei Dong Shi i Oriol Monzó i el jugador de Cajasur va assegurar almenys 1 dels punts en joc vencent en 3 sets al jugador català per 11-2, 11-2 i 11-7.

Així que tot quedava per al xoc que va enfrontar a Alejandro Calvo i Marc Durán que va acabar , el jugador del Borges per 0-3 encara que en ocasions el jove jugador de Cordova va tenir opcions d’haver-se portat algun. Amb uns parcials de 9-11, 3-11 i 9-11 va quedar sentenciat un partit en el qual tots dos equips es van repartir els punts en joc.