Lliga Catalana Femenina d'edats – CTT Les Borges
13 d'Octubre de 2014

Lliga Catalana Femenina d'edats

El passat dissabte va tenir lloc al Centre de Tecnificació de les Borges Blanques la primera concentració de la flamant LLIGA CATALANA FEMENINA D’EDATS, una competició nova proposada per la FCTT i que agafa el relleu del Torneig Català Femení d’edats que es va disputar la temporada passada.  Fou la presentació de la nova instal·lació a tots els clubs de Catalunya i ha estat un plaer pel CTT Borges el poder-la donar a conèixer en una competició femenina i per edats.

La lliga està organitzada per ser jugada en quatre seus, una en cada demarcació territorial. En les tres primeres concentracions es jugaran tres jornades i en la darrera només dues. Els dotze equips, formats pel clubs d’arreu de Catalunya, van poder gaudir d’una jornada de competició distribuïda en dues jornades pel matí, 09.00 (primera jornada) i 11.00 (segona jornada)  i la tercera jornada de la lliga per la tarda 16.00.

Els clubs representats en aquest campionat van ser CTT Cardedeu, CTT Vic, TT Cassà, CTT Borges, CTT Balaguer, Reus deportiu, CTT Calella, CTT Ripollet i CTT Ganxets de Reus amb dos equips. Els resultats es poden trobar a la web de la FCTT.

Seguint la mateixa filosofia del torneig femení de l’any anterior s’ha organitzat un dinar amb tots els assistents per tal de tenir cura de la part social. Dins de la mateixa línia s’ha procedit, un cop acabada la competició, a fer lliurament d’uns obsequis. Entre ells hi havia una medalla commemorativa de l’esdeveniment, una samarreta i a les Borges Blanques no hi podia faltar una ampolla d’oli de les Garrigues. La trobada no hauria estat  completa si, abans de marxar cadascú cap a casa seva, no hi hagués hagut el berenar. És, sense cap mena de dubte, el moment en que es manifesten més clarament els valors de l’esport.

Des del CTT Borges es vol agrair a tots els clubs, pares, mares i jugadores la col·laboració per fer que aquesta Lliga hagi arrancat de forma molt prometedora, així com també a les institucions locals, Ajuntament de les Borges Blanques i Consell Comarcal.

Copyright © CTT Borges