Open benjamí i aleví. Salt. – CTT Les Borges
1 de Setembre de 2014

Open benjamí i aleví. Salt.

Dins del marc de les 24 hores de Salt, el passat dissabte va tenir lloc a salt l’Open benjamí i aleví de tennis taula. Aquest és un torneig una mica especial ja que tanca la temporada actual per donar lloc pas a la nova temporada. Així doncs, és la darrera oportunitat pel jugadors de jugar en la categoria en la que han estat jugant al llarg de tot l’any. Per posar-hi un nom seria la competició frontissa entre les dues temporades. En les dues categories esmentades, aquest campionat es puntuable per rànking de la FCTT. La participació de jugadors del nostre club en campionats com aquest reforça la imatge del club i prepara a tots els participants en l’alta competició. Sense cap mena de dubte aquest és el camí que ja fa dies que té iniciat el CTT Borges i que ara si seguirà apostant de forma decidida.

Del CTT Borges hi han participat 4 jugadors que han estat, Arnau Francesc en la categoria d’aleví-2, Pau Palau en la categoria de Benajmí-2, Edna Solans i Joel Rubio com a Benajmins-1. La jugadora del CTT Balaguer cedida pel CTT Borges, Vinyet Solans, també hi va prendre part juntament amb la jugadora Gemma Lladonosa, ambdues alevines-1.

L’Anau Francesc va disputar un partits amb resultats molt ajustat i en alguns cops la remuntada realitzada no va ser suficient per superar al contrincant. Sense cap mena de dubte un jugador en projecció a qui els partits jugats li repercutiran en benefici de l’experiència en competicions a nivell de Catalunya.

Els Benjamins, Pau Palau i Joel Rúbio van fer un campionat sensacional. El Joel Rúbio va passar primer de la fase de grups guanyant totes les partides mentre que en Pau Palau en va cedir una. La poca sort en el quadre final va emparellar-los a quarts de final. Un partit molt disputat va caure del costat de Paul Palau qui va accedir a la final del torneig quedant classificat en segon lloc.

L’Edna Solans es va acomiadar de la categoria Benajmí-1 amb un bon campionat. Segueix en una progressió manifesta i la seva forma de jugar la posa sempre al centre de les mirades dels espectadors. Quedant quarta de grup va poder accedir a quarts de final quedant desqualificada per la jugadora Clàudia Curquejo que va aconseguir la segona posició final. A destacar el joc que l’Edna va ser capaç de guanyar-li a la campiona del torneig.

Vinyet Solans per la seva part va tenir el partit guanyat davant de la seva companya d’equip, Gemma Lladonosa però va ser aquest qui es va imposar al final. Tampoc va poder am la jugadora del Ripollet, Mireia Peretó que amb una goma de pics va condicionar molt tota la partida. Al final va quedar tercera on la guanyadora fou la jugadora del CTT Balaguer, Gemma Lladonosa. Un bon acabament de categoria que fa pensar en una prometedora temporada futura.

Copyright © CTT Borges