EL CTT BORGES COMPETIRÀ AMB 11 EQUIPS EN TEMPORADA 18/19 – CTT Les Borges
25 de Setembre de 2018

EL CTT BORGES COMPETIRÀ AMB 11 EQUIPS EN TEMPORADA 18/19

El dissabte 29 de setembre tindrà lloc l’inici de les lligues nacionals. El CTT Borges competirà amb un total de 5 equips en aquestes lligues.

L’equip insígnia, el Borges Grup Vall, disputarà la superdivisió amb una plantilla de 3 jugadors catalans com són Marc Duran, Oriol Monzó i Joan Masip. L’objectiu de l’equip per aquesta temporada vinent és el títol de la superdivisió i la copa del rei. Recordem que la temporada passada va ser subcampió en les dues competicions.

El segon equip del Borges competirà a la divisió d’honor i està format per Josep Lluís Andrade, David Gonzàlez i Jordi Latorre.

El Iberstand Vall Borges competirà a la segona nacional, amb l’objectiu de l’ascens de categoria. I per finalitzar les lligues nacionals, a tercera nacional, el Borges Masia Tero competirà amb dos equips amb l’objectiu de pujar de categoria.

Pel que fa a les lligues provincials el club participa amb un total de 6 equips. L’inici de les lligues va ser el 8 de setembre i el club disposa de dos equips a Preferent Provincial on el Carburants Mir defensa el títol de lliga, 2 equips a primera provincial i 2 conjunts més a segona provincial.

Copyright © CTT Borges